Artistul va avea o serie de concerte în mai multe orașe din Europa prin care dorește să își promoveze cel mai nou album, “Man Of The Woods”. Justin Timberlake va avea show-uri în Birmingham, Manchester, Glasgow și Londra, urmate de spectacole în alte orașe din Europa.

Inițial, acesta anunțase datele concertelor din Statele Unite ale Americii și Canada. În 2013, Justin Timberlake a lansat albumul de studio “The 20/20 Experience – 2 of 2”, ce a fost urmat de turneul The 20/20 World Tour. Ulterior, artistul s-a concentrat mai mult pe partea de actorie sau producție muzicală pentru film. Piesa “Can’t Stop the Feeling”, de pe coloana sonoră a filmului de animație “Trolls”, a ajuns pe locul 1 în Billboard Hot 100.

Datele concertelor din Marea Britanie și Europa sunt următoarele:

22 iunie – Paris, AccorHotels Arena
27 iunie – Birmingham, Barclaycard Arena
1 iulie – Manchester, Arena
5 iulie – Glasgow, SSE Hydro
9 iulie – London, The O2
15 iulie – Amsterdam, Ziggo Dome
17 iulie – Antwerp, Sportpaleis
21 iulie – Cologne, Lanxess Arena
31 iulie – Stockholm, Friends Arena
2 august – Oslo, Telenor Arena
4 august – Copenhagen, Royal Arena
8 august – Hamburg, Barclaycard Arena
12 august – Berlin, Mercedes-Benz Arena
16 august – Zurich, Hallenstadion
20 august – Frankfurt, Festhalle
24 august – Arnhem, Gelredome

În cadrul Super Bowl, Justin Timberlake a interpretat piese precum ”Cry Me a River”, ”Rock Your Body”, ”SexyBack” sau ”Can’t Stop the Feeling”, dar și Filthy, ce face parte de pe noul material discografic, “Man of The Woods”. De asemenea, artistul a avut și un moment dedicat lui Prince, acesta cântând la pian piesa “I Would Die 4 U”, acompaniat de muzician pe fundal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *