Nicole Cherry s-a reinventat de când e mămică. Tânără, de succes și cu o familie frumoasă, solista are tot ce a visat vreodată, iar fericirea pe care o simte se vede și la exterior. Arată foarte bine, s-a recuperat rapid de când a născut, iar acum are, parcă, și mai mult curaj în vestimentație decât înainte.

icole și-a strâns pe Instagram o comunitate numeroasă de fani. Peste 2,2 milioane de oameni îi sunt alături numai pe această rețea socială, de unde nu lipsesc instantaneele de pe scenă, dar și din viața ei de acasă, unde centrul universului i-a deveni micuța Anastasia.

Cea mai nouă postare a artistei o arată într-un body inedit, care seamănă cu un sacou, o fustă total transparentă, din zale, și o pereche de cizme lăcuite, până la coapse. “Poza mea preferată făcută de unicul Tibi Clenci”, a scris “Cireșica” în dreptul imaginii.

Tânăra de 23 de ani a fost protagonista unei ședințe foto care i-a încântat pe fani, dar și pe colegii de breaslă: “Ești bombă cu ceas”; “Woah!”; “HOT”; “Minunată”; “Cea mai frumoasă”- i-au scris ei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *