Continuă amânările de festivaluri şi concerte, de această dată cei de la Queen luând decizia de a îşi reprograma turneul “The Rhapsody”. Queen + Adam Lambert îşi vor muta datele din Europa în vara lui 2021. Iniţial grupul a promis 27 de date europene pentru incursiunea pe continent, dar totul a fost mutat din cauza pandemiei Covid-19. Află care sunt noile date pentru concerte.

Turneul european din 2020 al Queen + Adam Lambert ar fi trebuit să debuteze pe 24 mai în Italia, dar această ţară a devenit focarul numărul 1 din Europa de Coronavirus. Opririle din turneu includeau şi 10 concerte la Londra pe arene ca O2, dar şi show-uri în Manchester şi Birmingham. Totul s-ar fi încheiat cu spectacole la Madrid pe 7 şi 8 iulie, dar Spania e între timp naţiunea europeană cu cele mai multe decese pe zi din cauza Covid-19, iar Madridul a fost închis.

Deciziile cu privire la reprogramarea turneului în 2021 au fost luate cu siguranţa publicului şi trupei în minte, dar şi a echipelor implicate. Aproape de 400.000 de bilete au fost deja vândute, iar toate acestea vor fi valide şi pentru concertele reprogramate. Posesorii de bilete sunt sfătuiţi să ia legătura cu punctele locale de ticketing pentru a afla informaţii despre datele revizuite. Queen + Adam Lambert vine după unul dintre cele mai mari turnee ale sale, cu un parcurs de 6 săptămânii pe stadioane uriaşe din Coreea de Sud, Japonia, Noua Zeelandă şi Australia.

Legendara trupă şi noul vocal au cântat în faţa a 60.000 de persoane în fiecare noapte. În cadrul acestei serii de concerte s-a numărat şi Sydney Fire Fight Australia, gală caritabilă cu donaţii care îi ajută pe cei afectaţi de incendiile din Australia. Queen a participat la acel eveniment reluându-şi setul legendar Live Aid de 22 de minute şi ajutând la strângerea a 9.5 milioane de dolari. Iată cum arată concertele reprogramate pentru 2021:

Mai 23 – Bologna, Italia – Unipol Arenă
Mai 26 – Paris, Franţa – AccorHotels Arenă
Mai 27 – Antwerp Belgia – Sportspalais
Mai 29 – Amsterdam, Olanda – Ziggo Dome
Mai 30 – Amsterdam, Olanda – Ziggo Dome
Iunie 01 – Londra, UK – The O2
Iunie 02 – Londra, UK – The O2
Iunie 04 – Londra, UK – The O2
Iunie 05 – Londra, UK – The O2
Iunie 07 – Londra, UK – The O2
Iunie 08 – Londra, UK – The O2
Iunie 10 – Manchester, UK – Manchester Arenă
Iunie 11 – Manchester UK – Manchester Arenă
Iunie 13 – Birmingham, UK – Utlita Arenă
Iunie 14 – Birmingham, UK – Utlita Arenă
Iunie 16 – Londra, UK – The O2
Iunie 17 – Londra, UK – The O2
Iunie 19 – Londra, UK – The O2
Iunie 20 – Londra, UK – The O2
Iunie 24 – Berlin, Germania – Mercedes-Benz Arenă
Iunie 26 – Cologne, Germania – Lanxess Arenă
Iunie 28 – Zurich, Elveţia – Hallenstadion
Iunie 29 – Munich, Germania – Olympiahalle
Iulie 01 – Copenhagen, Danemarca – Royal Arenă
Iulie 02 – Copenhagen, Danemarca – Royal Arenă
Iulie 06 – Madrid, Spania – Wiznik Centre
Iulie 07 – Madrid, Spania – Wiznik Centre

Trupa Queen a lansat recent şi iniţiativa #DontStopUsNow, prin care încurajează interacţiunea online între fani. Brian May, chitaristul grupului ne-a învăţat recent şi cum să cântăm solo-ul din “Bohemian Rhapsody”. sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *