În această perioadă dificilă în care spitalele se confruntă cu lipsa resurselor medicale, celebritățile sar în ajutor. Fie că donează bani, fie că oferă materialele necesare, vedetele devin buni samariteni.

Este și cazul Rihannei care, în ultima vreme, s-a concentrat pe a fi un bun cetățean. Artista a donat consumabile medicale spitalelor din New York. În lupta cu coronavirusul, medicii s-au luptat și cu lipsa materialelor necesare precum măști și mănuși, nu doar cu efectele virusului asupra bolnavilor.

Guvernatorul orașului New York, Andrew Cuomo, a transmis pe Twitter un mesaj de mulțumire pentru generozitatea cântăreței:

“Aș vrea să îi mulțumesc Rihannei și fundației sale pentru donația de echipamente de protecție făcută statului New York. Suntem foarte recunoscători pentru ajutorul acordat, atât vouă, cât și celorlalți care s-au implicat”.

Acest gest al Rihannei vine după ce, în urmă cu câteva zile, artista a donat 5 milioane de dolari în lupta cu pandemia de coronavirus. Donația a fost făcută prin fundația care aparține Rihannei, Clara Lionel Foundation, iar banii vor merge către furnizorii de produse alimentare ce deservesc cantinele sociale, către achiziționarea de echipamente de protecție pentru spitale și laboratoare și pentru înființarea centrelor de terapie intensivă. sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *