Lady Gaga a fost nevoită să își anuleze concertele din Europa, din turneul “Joanne World Tour”, din cauza unor probleme de sănătate. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Artista mai avea programate zece spectacole în orașe precum Londra, Berlin sau Paris. Lady Gaga a transmit fanilor, prin intermediul rețelelor de socializare, că este nevoită să anuleze concertele fiindcă durererile severe o împiedică să fie pe scenă. Este pentru a doua oară când artista amână show-urile din Europa.

În documentarul “Gaga: Five Foot Two”, aceasta a mărturisit că suferă de fibromialgie, discutând deschis despre durerea cronică cu care se confruntă tot timpul.

Declarația oficială Live Nation este următoarea:

“Noaptea trecută, având susținerea întregii ei echipe medicale, Lady Gaga a luat decizia dificilă să își anuleze concertele. Îi pare extrem de rău și își cere scuze fanilor din Europa, care au așteptat-o cu atâta răbdare.”

Lady Gaga a mai spus pe pagina ei de Instagram:

“Sunt devastată, nici nu știu cum să descriu ceea ce simt. Tot ceea ce știu este că dacă nu iau această decizie, înseamnă că nu mă identific cu muzica mea […] Promit să mă întorc în orașele voastre, însă acum trebuie să mă pun pe mine și sănătatea mea pe primul plan.”


În cadrul premiilor Grammy 2018, albumul “Joanne” a fost nominalizat la categoria Best Pop Vocal Album, iar artista a cântat versiunea de pian a piesei cu același nume, ce reprezintă un tribut adus mătușii ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *